Şok Evaporatör
Şok evaporatörler et, balık ve fırın mamullerinin, soğutma ve dondurulmasında kullanılmaktadır. Şoklama ürünleri çok hızlı bir şekilde dondurarak, ürünlerin daha taze ve uzun süreli saklanmasını sağlamaktadır.
- Şok evaporatörlerimiz H, S, T ve K olmak üzere 4 ayrı seri olarak tasarlanmıştır.
- 5/8” O.D. dikişsiz bakır boru ve 10 mm hatveli, dalgalı alüminyum fin ile üretilmiştir.
- Standart olarak elektrostatik toz boyalı galvaniz sac kasetleme yapılmakla beraber istek üzerine paslanmaz kasetleme de yapılabilmektedir.
- R404 soğutucu gaz ile -40°C evaporasyon ve -35°C oda sıcaklığı şartlarında 4,5 ile 55 kw aralığında kapasiteye sahiptirler.
- İzolasyonlu ve çift cidarlı tava standart olarak kullanılmaktadır.
- Elektrikli defrost sistemi: Batarya, fan, drenaj tavası ve drenaj hattında kullanılan elektrikli defrost sistemi ile ortaya çıkan su kolay bir şekilde tahliye edilmektedir.